info@orthodontistamsterdam.net

Reviews

Toen ik een bult in mijn mond kreeg ging ik met mijn moeder naar de tandarts. Deze stuurde me door naar mevrouw Lorenzo van orthodontist Amsterdam die toen een foto van die bult heeft gemaakt. Later moest ik naar de kaakchirurg, omdat er een scheve kies in zat. Nu is de bult weg! En ik kan weer gewoon eten.
Elsemiek van Kooten, Lunterseweg 12

Nadat ik werd aangesproken als ‘die tante met die scheve tand’ besloot ik dat het genoeg was en heb een afspraak gemaakt bij orthodontist Amsterdam. Na een eerste gesprek en een aantal onderzoeken is er een behandelplan opgesteld. Al met al duurde het meer dan een jaar, maar nu heb ik weer een recht gebit en de scheve tand is gelukkig weg!
Mevr. de Groot, Winterpad 2

Een ernstig ongeluk zorgde ervoor dat mijn kaak en een deel van mijn tanden was beschadigd. Gelukkig kon orthodontist Amsterdam in samenwerking met de kaakchirurg mij helpen met o.a. het plaatsen van een beugel. Het heeft allemaal heel lang geduurd, maar sinds de tandarts twee facings heeft aangebracht op mijn voortanden kan ik echt weer lachen.
Tim de Vries, Beatrixlaan 80

Ik was lekker op vakantie in Amsterdam toen mijn beugel ineens brak. Het puntje van het metaal prikte precies in mijn wang. Gelukkig mocht ik meteen komen bij orthodontist Amsterdam. Na vijf minuten prutsen met twee tangetjes was alles weer in orde en kon ik weer lekker genieten van mijn vakantie.
Gerbrand Maatjes, Baron van Uffelenweg 7

We waren al bijna in het hotel toen ik ineens ontdekte dat ik de elastiekjes voor mijn beugel was vergeten. Mijn moeder heeft toen even om informatie bij de receptie gevraagd en die stuurde ons naar orthodontist Amsterdam. Gelukkig mochten we meteen komen, en ze hadden de goede elastiekjes en ook nog blauwe!
Chantal van Malenstijn, Bakkersweg 3

Mijn tanden stonden echt supererg naar voren, iedereen noemde mij ‘konijn’ en dat vond ik niet leuk. Bij orthodontist Amsterdam kreeg ik toen een beugel die iedere maand aangedraaid moest worden. Dat deed best een beetje zeer, maar ik had het er graag over en heb nu een heel mooi recht gebit.
Karin, Dorpsstraat 35